Account Registration

Registration is closed.

Entry Registration

Entry registration is closed.

Top

Rules

UWAGA: wpłaty wpisowego na konkurs będą potwierdzane w systemie po dniu 10 maja, czyli po zakończeniu ich przyjmowania i otrzymaniu wyciągu z rachunku bankowego PSPD. Niestety ze względów organizacyjnych nie mamy możliwości zrobienia tego szybciej. Aby okleić butelki etykietami i wysłać je lub dostarczyć na konkurs, NIE musicie czekać na potwierdzenie płatności w systemie! Paczki i piwa dostarczane osobiście będą potwierdzane w systemie sukcesywnie, w miarę ich spływania i rozpakowywania.

Zatem - jeśli Wasze konto bankowe wskazuje na zaksięgowanie przelewu, a tracking paczki na jej doręczenie pod adres Kraftodajni, nie ma powodów do obaw. Informacje te na pewno, choć nie zawsze błyskawicznie, znajdą się w systemie konkursowym :)

 

Rejestracja uczestników i piw, przelewy wpisowego / Participant and beer registration, fee payment: 01.05-10.05.2019
Wysyłka piw konkursowych  / Beer shipment: 07.05-14.05.2019

 

Przed rejestracją piwa prosimy o dokładne zapoznanie się z Regulaminem Konkursu! / Please read the Competition Guidelines before registering your beer! (kliknij tutaj / click here)

 

Jeśli rejestrowałaś/eś się na jeden z poniższych konkursów, nie musisz zakładać konta użytkownika ponownie / You don't have to register a user account if you have already registered for any of the following competitions: Flisacki KPD 2018, Beergoski KPD 2018, Cieszyński KPD 2018

 

Obowiązkowe pola, które należy wypełnić przy rejestracji piwa: / Mandatory fields to be filled when registering your beer:

- styl / BJCP 2015 style

sekcja/section "General":

- date (data warzenia/brewing date)

- bottled (data butelkowania/bottling date)

 

sekcja/section "Specific Gravity":

- original gravity (gęstość początkowa) w/in Blg, Plato or Brix


sekcja/section "Fermentables - Malt Extract":

- jeśli piwo uwarzone zostało z ekstraktów, w polu "Extract 1" prosimy wpisać "tak" / if the beer was brewed using malt extracts, please type "yes" in "Extract 1" field

 

sekcja/section "Yeast":

- form (forma): płynne/liquid lub/or suche/dry

 

Wszelkie pozostałe pola są NIEOBOWIĄZKOWE! / All other fields are NON-OBLIGATORY!

Top

BJCP 2015 Judging Styles

If a style's name is hyperlinked, it has specific entry requirements. Click or tap on the name to view the subcategory's requirements.

11B Best Bitter18B American Pale Ale21B6 White IPA

Top

Judging Locations and Dates

Eliminacje
Kraftodajnia
Friday 17 May, 2019 17:00, CEST

Finał
Kraftodajnia
Saturday 18 May, 2019 12:00, CEST

Top

Awards Ceremony

Hala Łuczniczka
Toruńska 50, Bydgoszcz
Saturday 18 May, 2019 21:00, CEST

Top